
Ikväll grillades viltburgare!
Ja, vem säger att man bara kan eller snarare ska grilla bara på sommaren? Vi blandade 50/50 med rådjursfärs/fläskfärs och det blev supergoda burgare. Hamburgarna ser nästan ut som köttbullar på bilden men de är rätt knubbiga. Till detta hade vi Max hamburgebröd i två sorter; GI och Frisco. Båda var mkt goda även om man inte orkade mer än en halva till varje burgare. Jag åt två vilket kanske inte låter mkt men det var ju klyftpotatis och kall (så klart) vitlökssås också förutom sedvanliga tillbehör.
Rådjursfärsen kom från pinnbocken jag sköt på bockjaktspremiären hemma på Singö. Trofén på den var inte mkt att skryta med men den kommer att monteras ändå. Bara jag får "tummen ur" någon gång...

Pinnbock!
Ser ni hornen? Jag kan berätta att jag nästa blev lite osäker när jag skjutit trots att jag sett hornen i kikaren innan jag tryckte av... Ingen idé att lämna in dem för medaljbedömning om man säger som så.
Risingsbo 1856
Ja, det får väl avsluta dagens inlägg. Imorgon hoppas jag komma iväg på lite vildsvinsvak igen...det är så himla spännande!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar